Fundacja Sentio mecenasem projektu “6. piętro w Twoim Domu”.

To wspaniała wiadomość dla wszystkich teatromanów! Teatr 6. piętro i player.pl łączą siły, by przenieść najlepsze spektakle do Twojego, drogi Widzu, domu!

Począwszy od 11. grudnia spektakle z bieżącego repertuaru 6. piętra można bezpiecznie i komfortowo obejrzeć na platformie VOD.
Komedie, dramaty, pastisze i satyry polityczne złożą się na różnorodny gatunkowo repertuar online, który zaspokoi rozmaite gusta i zaciekawi nawet najwytrawniejszych odbiorców teatru!

Projekt “6. piętro w Twoim Domu” otwiera nieśmiertelna komedia Nikołaja Gogola Ożenek. Co tydzień zobaczycie Państwo premiery kolejnych spektakli z różnorodnego repertuaru Teatru 6. piętro, m.in: Ucho Prezesa czyli Scheda, „Niezwyciężony” a także zupełnie nową, interaktywną odsłonę „Szkła kontaktowego – live & touch”.

To idealna propozycja na długie, jesiennozimowe wieczory i niepowtarzalna okazja zobaczenia najmniejszych szczegółów, najdrobniejszych drgnięć, najczulszych emocji na twarzach Artystów.
Teatr jeszcze nigdy nie był tak blisko!

Na kulturalną ucztę zaprasza Fundacja Sentio, dumny mecenas “6. piętro w Twoim Domu”!